Hét vakantiehuis in Limburg voor een grote familie of vriendengroep

Landhuis Ysselsteyn is, zoals de naam al zegt, gelegen in Ysselsteyn. Dit luxe vakantiehuis is perfect voor een grote familie of vriendengroep door alle ruimte binnen én buiten. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien, zodat u alleen maar hoeft te genieten van uw familieweekend / vriendenweekend…

Bent u benieuwd of uw gekozen weekend beschikbaar is? Klik hier voor onze actuele beschikbaarheid.

Kamer indeling

Begane grond
 • Grote hal met vide, garderobe en toilet
 • Grote keuken (compleet ingericht) met kookeiland en eetgedeelte
 • Grote zithoek en woonkamer
 • Serre/overdekt rookgedeelte
 • “Jachtkamer” met mogelijkheid voor binnen BBQ
 • Ontspanningsruimte met diverse spellen, een voetbaltafel, dartbord en een pingpongtafel
 • Slaapkamer 1: 1x 2-persoons boxspringbed + wastafel
 • Slaapkamer 2: 1x 2-persoons boxspringbed + wastafel
 • Slaapkamer 3: 1x 2-persoonsbed + douche
 • Twee toiletten
Eerste verdieping
 • Slaapkamer 4: 2x 1-persoonsbed
 • Slaapkamer 5: 1x 1-persoonsbed + 1x 2-persoonsbed
 • Slaapkamer 6: 4x 1-persoonsbed
 • Slaapkamer 7: 5x 1-persoonsbed + wastafel
 • Slaapkamer 8: 1x stapelbed
 • Twee badkamers met douche, bad en wastafel
 • Extra ruimte met wastafel en spiegel
 • 1 toilet
Buiten
 • 1x overdekt en verwarmd terras (mogelijkheid tot overdekt roken)
 • 2x buiten terras
 • OFYR (grillring BBQ)
 • Parkeergelegenheid voor 15 auto’s
 • Grote tuin met wandelpaden en grote vijver (kindvriendelijk)

*Landhuis Ysselsteyn is ook rolstoel toegankelijk. Er is een oprijplaat aanwezig om het luxe vakantiehuis binnen te komen. De oprijplaat is ook bruikbaar voor het verlaagde zitgedeelte in de woonkamer. Mocht u vragen hebben hierover, neem dan gerust contact met ons op of geef het aan bij de reservering.

Begane grond

We beginnen de rondleiding van dit luxe vakantiehuis in de hal. In deze grote hal met vide bevinden zich een toilet en een info flyer hoek ter inspiratie voor leuke dagactiviteiten in Limburg. De trap is zowel beneden als boven voorzien van een traphekje en heeft een zachte loper. Vanuit deze hal loopt u naar de moderne, compleet ingerichte open keuken. Daarin staan twee ingebouwde koelkasten, twee vrieskasten, magnetron en combi-oven. Het royale kookeiland is voorzien van keramische kookplaat, vaatwasser en spoelbak. In de keuken is ook keukenapparatuur aanwezig, zoals een mixer, sapperser, etc. In de coffee-corner staat een koffieapparaat (filterkoffie), waterkoker en voldoende servies. Samen “kokerellen” is een genot met prachtig uitzicht op de grote tuin.

Vanuit de open keuken heeft u gezellig contact met uw familie/vrienden in het eetkamergedeelte. Er  is plaats voor wel  24 personen. Diverse mogelijkheden voor de tafel opstellingen zijn er ook. Wij zetten de tafels in de meest gezellige manier klaar, afgestemd op het gezelschap. Voor de kleinste gastjes hebben we twee kinderstoeltjes en een kinderbox.

Gezellig samenzitten kan in de grote woonkamer die aan het eetgedeelte grenst. In dit verlaagd zitgedeelte met banken en fauteuils is het heerlijk relaxen. Wijntje erbij… u heeft gegarandeerd een leuke avond. Gezellig zitten en “kletsen ” m.b.v. een van onze “kletspotten”aan de hoge bartafel, of online spelletjes spelen/streamen kan ook op het grote wifi-bereik. In de gezellig ingerichte serre is het heerlijk zitten en deze mag ook gebruikt worden als “overdekt roken”.

In de zogenaamde ‘jachtkamer’ kunt u met de groep binnen barbecuen, want in Nederland schijnt niet altijd de zon. Een gasbarbecue is aanwezig, die zowel binnen als buiten gebruikt kan worden. Na gebruik a.u.b. wel even zelf schoonmaken. Helemaal makkelijk wordt het als u de barbecue bij Henk Aarts bestelt. Zij verzorgen een prima barbecue en leveren die bij ons vakantiehuis af. Barbecue, bestek en borden krijgt u erbij en de dag erna komt Henk Aarts alles weer ophalen. U hoeft dus niets schoon te maken of af te wassen!

Verder zijn er op de begane grond drie twee-persoons slaapkamers waarvan één met douche. Twee slaapkamers hebben uitzicht op de voortuin. Bij de achter-entree is een tweede toilet.

Meegebrachte fietsen, mountainbikes en ander materieel kunnen opgeborgen worden onder de carport of in de ontspanningsruimte. In de ontspanningsruimte kunt u samen gezellig een potje tafeltennis spelen of tafelvoetbal, sjoelen of een potje darten (zelf dartpijlen meenemen). Er zijn ook veel gezelschapsspellen aanwezig in ons luxe vakantiehuis. De kleinste kunnen spelen met o.a. klein kinderspeelgoed (legerauto’s, Polly Pocket), in het winkeltje en met een wandelwagen. Laat vooral uw kinderspeelgoed thuis, want we hebben voor elke leeftijd iets leuks!

Eerste verdieping

Op de bovenverdieping zijn maar liefst vijf slaapkamers (zie kamerindeling). Alle slaapkamers hebben uitzicht op de voor- of achtertuin. Twee slaapkamers hebben een eigen balkon met prachtig uitzicht op de tuin. De twee badkamers van de bovenverdieping zijn uitgerust met douche en ligbad. In de gang is ook een toilet aanwezig.

*Komt u met 24 personen, dan worden er twee bedden bijgeplaatst.

Buiten

Uw grote tuin met vijver zijn te bewonderen vanaf drie terrassen. Eén is overdekt en verwarmd, grenzend aan de woonkamer (hier kunt u ook overdekt roken). Het tweede terras is zeer ruim en voorzien van terras meubilair en van sfeervolle verlichting in de vorm van een prikkabel. Het derde is meer beschut en heeft  houten stoelen en bankjes. Hier kun je ’s avonds samenzijn rond het houtvuur in een grote vuurschaal, dat is Genieten met een Hoofdletter! Oh ja, wij zorgen voor stookhout! Buiten staat de nieuwe OFYR: een grill-ring die buiten koken tot een aparte belevenis maakt, voor zowel in de zomer als in de winter.

Uiteraard is de vijver in de tuin goed beveiligd met een solide en kindvriendelijk hekwerk. Loop gerust een rondje om de vijver heen en laat u verwonderen door alle mooie bloemen en planten, ieder seizoen is prachtig bij dit luxe vakantiehuis.

Parkeergelegenheid is er voldoende. Ongeveer vijftien personenauto’s zijn makkelijk te parkeren op de eigen parkeerplaats.

Uw familieweekend of vriendenweekend bij Landhuis Ysselsteyn? Bereken hier de prijs.

Plattegrond Landhuis Ysselsteyn