Landhuis Ysselsteyn is een inspirerende plek voor zakelijke meetings zoals heisessies en brainstorm.

Landhuis Ysselsteyn biedt de perfecte mogelijkheden voor zakelijke bijeenkomsten zoals heisessie en brainstorm. Het is een inspirerende omgeving met goede mogelijkheden voor groepsoverleg of het werken in kleine groepen. Voor de technische faciliteiten is ook gezorgd. U kunt gebruikmaken van beeldscherm, flipover, whiteboard en natuurlijk wifi. In het Landhuis zijn twee groepsruimtes voor overleg en presentaties: de jachtkamer en de eetkamer/zitkamer.
Catering kunt u zelf verzorgen. In de royale keuken zijn alle apparaten en servies aanwezig. Of u gaat voor gemak. Schakel dan gewoon de plaatselijke horeca-bedrijven in, zoals Roelanzia bijvoorbeeld (download de Roelanzia prijslijst). Zij verzorgen uitstekend uw  ontbijt, lunch, diner, barbecue of buffet. Meer cateraars vindt u bij eten en catering.

Een sportief intermezzo van de bijeenkomst? Dat kan. Voor het maken van fieldtrips hebben we goede contacten met ondernemers in de omgeving. Denk daarbij aan de mogelijkheden die de omliggende bossen bieden: abseilen vanaf de uitkijktoren aan “de Paardenkop” rondleiding over het Duitse kerkhof, wandelen, mountainbiken, bootcamps, etc. Kijk hier voor een overzicht.

Prijzen voor een heisessie in Landhuis Ysselsteyn

Per dagdeel (4 uur, dat is een een morgen of een middag):
de huur voor de accommodatie is € 175,- plus € 10,- per persoon voor koffie en thee, Limburgse vlaai, hartige koekjes.

Voor een hele dag (dat is van 9.00 tot 18:00)
de huur voor de accommodatie is € 250,- plus € 15,- per persoon voor koffie en thee, Jus, Limburgse vlaai, hartige koekjes en chocolade

Wilt u een heisessie inclusief een of meerdere overnachtingen dan maken we een offerte op aanvraag.

Houdt u alle catering liever in eigen hand? Dat kan ook. Landhuis Ysselsteyn kan in dat geval geheel zelfvoorzienend gehuurd worden. De catering kunt u zelf regelen met Roelanzia in Ysselsteyn (download de Roelanzia prijslijst).

Bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

Offerte en reserveren van een heisessie

Kijk in de onderstaande kalender welke datum u wilt reserveren en vul onderstaande vragen in. Wij nemen dan contact met u op en u ontvangt van ons snel een offerte. De roodgemarkeerde data zijn al volgeboekt. Wil je meer maanden zien, scroll de kalender dan naar beneden.