Inspirerende vergaderlocatie

Het landhuis heeft uitstekende binnen- als buitenruimtes die de perfecte basis bieden voor besloten vergaderingen en brainstorm- en heisessies. U bent van harte welkom voor een- en meerdaagse bijeenkomsten in een luxe en met natuur omringende omgeving. De tuin van Landhuis Ysselsteyn – die 1,5 hectare beslaat en grenst aan natuurgebied de Rouwkuilen – is een oase van rust. Er zijn terrasjes en zitjes waar de inspiratie zo komt aanwaaien. De natuur inspireert. Een heisessie aan de rand van je eigen vijver? Het kan!

“Het is een bijzondere locatie, die het gevoel oproept dat je alleen met jouw groep aan het werk bent. De plek heeft echt iets eigens, omdat het rust uitstraalt en de diepte van de tuin weerspiegelt een open weidsheid.”: Gast heisessie 2019

Er zijn twee landelijk ingerichte groepsruimtes voor overleg en presentaties: de jachtkamer en de woon- eetkamer. Technische faciliteiten zijn alom aanwezig. U kunt gebruikmaken van een beeldscherm, flipover en een deugdelijke wificonnectie. Maar de gehele dag op één en dezelfde plek vertoeven, is op z’n minst gezegd alledaags. Maak de heisessie uitdagend en zoek de natuur op.

U kunt zelf voor uw eten zorgen of laat het uit handen nemen door de lokale horecaondernemers. Onze royale keuken met kookeiland beschikt over alle voorziening die u nodig heeft voor eigen gemaakte co-creaties/kookcreaties. Of u gaat voor gemak. Schakel dan gewoon de plaatselijke horecabedrijven in zoals Roelanzia. Zij verzorgen uitstekend uw ontbijt, lunch, diner, barbecue of buffet. Meer cateraars vindt u bij eten en catering.

Een sportief intermezzo van de bijeenkomst? Dan kan. Voor het maken van fieldtrips hebben wij goede contacten met ondernemers in de omgeving. Denk daarbij aan de mogelijkheden die de omliggende bossen bieden: abseilen, rondleiding over de indrukwekkende Duitse militaire begraafplaats, wandelen, mountainbiken, bootcamps, etc. Klik hier voor een overzicht.

Prijzen voor een heisessie in Landhuis Ysselsteyn

  • €32,50 p.p. 4-uurse vergadering incl. koffie & thee, Limburgse vlaai en andere versnaperingen
  • €52,50 p.p. 8-uurse vergadering incl. koffie & thee, Limburgse vlaai en andere versnaperingen

Bij het contact vooraf zullen wij samen afstemmen voor welke doeleinden Landhuis Ysselsteyn wordt ingezet. Want een goede voorbereiding is het halve werk.

Wilt u een heisessie inclusief een of meerdere overnachtingen dan maken wij een offerte op maat. Bovenstaande prijzen zijn bij een minimale groepsgrootte van 8 personen en is exclusief BTW.

Offerte en reserveren van een heisessie

Kijk op de pagina RESERVEREN welke datum nog beschikbaar is. Groen is beschikbaar en oranje is reeds gereserveerd. En vul dan onderstaande vragen (op deze pagina)in. Wij nemen dan contact met u op en u ontvangt van ons snel een offerte. De rood gemarkeerde data zijn al volgeboekt. Wil je meer maanden zien, scrol de kalender naar beneden.