Unieke groepsaccomodatie

Op het platteland krijgt u de ruimte! Landhuis Ysselsteyn is een groepsaccommodatie waar je gezellig samen kunt zitten en waar je een plek voor jezelf hebt. We leiden u op deze pagina even rond. Volgt u maar.

Begane grond

In de grote hal met vide is een toilet en een info flyer hoek. De trap is zowel beneden als boven voorzien van een traphekje.Vanuit deze hal kunt u naar de moderne, compleet ingerichte keuken. Daarin staan twee ingebouwde koelkasten, twee vrieskasten, magnetron en combi-oven. Het royale kookeiland is voorzien van keramische kookplaat, vaatwasser en spoelbak. In de koffie-corner staat een koffiezetter, waterkoker en voldoende servies. Vanuit de open keuken heeft u gezellig contact met de mensen in het eetkamergedeelte en tevens een prachtig uitzicht over het park inclusief de grote  vijver. Er  is plaats voor wel  24 personen. Diverse mogelijkheden voor de tafel opstellingen zijn er ook. Voor de kleinste gastjes hebben we twee kinderstoeltjes en een kinderbox.

Gezellig samenzitten kan in de grote zithoek die aan het eetgedeelte grenst. In dit verlaagd zitgedeelte met banken en fauteuils is het heerlijk relaxen. Wijntje erbij… u heeft gegarandeerd een leuke avond. Gezellig zitten en “kletsen ” m.b.v. een van onze “kletspotten”aan de hoge bartafel met 4 barkrukken of je mail checken kan ook via het grote wifi-bereik.

In de zogenaamde jachtkamer kunt u met de groep binnen barbecuen, want in Nederland schijnt niet altijd de zon. Een gasbarbecue is aanwezig. Deze kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Na gebruik zelf schoonmaken. Helemaal makkelijk wordt het als u de barbecue bij Henk Aarts bestelt. Zij verzorgen een prima barbecue en leveren die bij het Landhuis af. Barbecue, bestek en borden krijgt u erbij en de dag erna komt Henk Aarts alles weer ophalen. U hoeft dus niets schoon te maken of af te wassen!

Verder zijn er op de begane grond drie twee-persoons slaapkamers waarvan een met douche. Twee slaapkamers hebben uitzicht op de voortuin en zijn voorzien van twee-persoons boxspring en een wastafel. Bij de achter-entree is een tweede toilet. U kunt ook beschikken over 2 bijzet-bedden. Die kunt u naar eigen inzicht plaatsen in een van de kamers op de begane grond of boven.

Meegebrachte fietsen, mountainbikes en ander materieel kunnen opgeborgen worden onder de carport of in de ontspanningsruimte. Samen gezellig een potje tafeltennis spelen of tafelvoetbal , sjoelen (3 sjoelbakken aanwezig) potje darten (zelf je dartpijlen meenemen) of een gezelschapsspel spelen behoort ook tot de mogelijkheden want zelfs hiervoor is gezorgd in Landhuis Ysselsteyn. Tip laat vooral het kinderspeelgoed thuis, er is voor ieder wat wils aanwezig

Het park en vijver zijn te bewonderen vanaf drie terrassen. Eén is overdekt en verwarmd, grenzend aan de woonkamer (ook te gebruiken als rokersruimte). Het tweede terras is zeer ruim en voorzien van terras meubilair en van sfeervolle verlichting in de vorm van een prikkabel. Het derde is meer beschut en heeft  houten stoelen en bankjes.  Hier kun je ’s avonds samenzijn rond het houtvuur in een grote vuurschaal, dat is Genieten met een Hoofdletter! Oh ja wij zorgen voor stookhout! Buiten staat de nieuwe OFYR: een grill-ring die buiten koken tot een aparte belevenis maakt. Zomer en winter.

  

Op het eilandje in de vijver staat een tuinhuis. Uiteraard is de vijver goed beveiligd met een solide en kindvriendelijk hekwerk. Parkeergelegenheid is er voldoende. Ongeveer vijftien personenauto’s zijn makkelijk te parkeren op de eigen parkeerplaats.

 

Bovenverdieping

Via de grote hal komt u met een ruime trap, voorzien van traphekjes voor de kleinste gasten, op de bovenverdieping. Hier zijn maar liefst vijf slaapkamers:

  1. In de ruimste slaapkamer staan vier een-persoonsbedden en er is een balkon met uitzicht op de tuin. Deze kamer ligt naast een zeer luxe badkamer met ligbad, luxe douche en dubbele wastafel.
  2. Een slaapkamer met een stapelbed
  3. Een slaapkamer met een twee-persoons bed en een een-persoons bed
  4. Een slaapkamer met twee een-persoons bedden
  5. Een slaapkamer die je ook wel een slaapzaal kunt noemen. Hier staan vijf een-persoons bedden. Via het balkon heeft u uitzicht op de voortuin en de parkeerplaatsen. Op deze kamer is ook een wastafel aanwezig.

De twee badkamers van de bovenverdieping zijn uitgerust met bidet, douche en ligbad. In de gang is bovendien nog een toilet.